(Re)Cover BV
Eerste Zeine 94a
5144 AL Waalwijk

+31 (0) 416 322 422

info@recoverpools.com

 

Telefoonnummer *
Telefoonnummer

94A Eerste Zeine
Waalwijk, NB, 5144 AL
Netherlands

+31.416.322.422

(Re)Cover BV maakt lamellenafdekkingen op maat voor zwembaden. Daarnaast leveren zij lamellen, doppen en kit voor productie elders.

(Re)Cover BV produces slatted swimming pool cover to measure. They also supply pool cover profiles and parts for local production elsewhere.

Polycarbonaat TRI extrusie lamellen

Polycarbonaat is bij uitstek geschikt voor zwembadlamellen. Het is duurzaam, transparant en heeft een hoge slagvastheid. Maar Polycarbonaat verkleurt en veroudert door UV licht. De (Re)Cover TRI extrusie Polycarbonaat lamellen hebben UV stabilisatoren in het basismateriaal en eventueel ook nog een dunne toplaag die het UV licht blokt. 

Lamellen assortiment.jpg

Eigenschappen: Hoge slagvastheid, taaiheid en UV-bestendigheid. En is zowel tegen extreem hoge als extreem lage temperaturen bestendig, zeker bij de tri-extrusie variant.
Kleuren: Diverse solar, zilveren en transparante variaties. 
 

De (Re)Cover Polycarbonaat Tri-extrusie lamellen zijn voorzien van UV stabilisatoren in het basismateriaal en ook in de toplaag. Dit voorkomt dat het Polycarbonaat zijn mechanische eigenschappen, zoals een hoge slagvastheid, verliest.  Exact dit type Polycarbonaat wordt al jaren veelvuldig toegepast in de automotive industrie en in de bouw. Bijvoorbeeld koplampen en schuifdaken van auto's en panelen voor daken en façades. 

(Re)Cover Polycarbonaat lamellen in het 60 mm standaard profiel zijn zeer slagvast en dus hagelbestendig. Het 60 mm Standaard Polycarbonaat Profiel is getest volgens de normen van het officiële testinstituut VKF in Zwitserland. Hagelklasse 5 is behaald; Dat betekent dat de lamellen, de einddoppen en de afdichting bestand zijn tegen hagelstenen van 50 mm met een valsnelheid van max. 110 km per uur bij temperaturen onder 0 °C. Getest is of de afdekking waterdicht blijft en of deze mechanisch nog correct functioneert. 

 

Vraag direct een offerte aan. 

60.PCTR.34 Polycarbonaat Solar blauw 60 mm 

60.PCTR.34 Polycarbonaat Solar blauw 60 mm