(Re)Cover BV
Eerste Zeine 94a
5144 AL Waalwijk

+31 (0) 416 322 422

info@recoverpools.com

 

Telefoonnummer *
Telefoonnummer

94A Eerste Zeine
Waalwijk, NB, 5144 AL
Netherlands

+31.416.322.422

(Re)Cover BV maakt lamellenafdekkingen op maat voor zwembaden. Daarnaast leveren zij lamellen, doppen en kit voor productie elders.

(Re)Cover BV produces slatted swimming pool cover to measure. They also supply pool cover profiles and parts for local production elsewhere.

Patrick van der Velden, Patricia Verboven & Janneke de Louw Kleur.jpg

(Re)Cover® BV

Lamellenafdekkingen-producent pur sang

 

"LOCAL PASSION, GLOBAL AMBITION"

(Re)Cover Made2Measure maakt afdekkingen op maat voor zowel de Nederlandse markt maar ook voor export wereldwijd. Het is onze ambitie om  kennis en expertise te delen en zo schaalvergroting te bereiken. Daarom worden er, naast het op maat maken van afdekkingen, onder de werknaam (Re)Cover Concepts, losse lamellenprofielen, doppen en kit geleverd voor assemblage op locatie.  

Persoonlijk, Vakkundig & Gedreven

(Re)Cover produceert hoogwaardige lamellenafdekkingen ter vervanging van lamellen op een bestaande installatie. Dit gebeurt in een atelier in Waalwijk waar, van kunststof profielen een zwembadafdekking op maat, én naar de wensen van de klant vervaardigd wordt.
(Re)Cover: Een gedreven kernploeg  met meer dan 25 jaar ervaring in de zwembadmarkt en de productie van zwembadafdekkingen.
(Re)Cover onderhoudt korte communicatielijnen met zwembadprofessionals en is de juiste partner voor het produceren, leveren en installeren van lamellenafdekkingen in binnen- en buitenland.  
(Re)Cover: Geen concessies op het gebied van kwaliteit. Elke lamel wordt  gecontroleerd op de maat in mm nauwkeurig, de afdichting en esthetiek. Zo garanderen we een betrouwbaar en eerlijk product. 

Focus

(Re)Cover BV concentreert zich enkel op de ontwikkeling, productie en levering van zwembadlamellen, bij voorkeur uit Polycarbonaat. Hierdoor ontstaan unieke samenwerkingen met extrusiefirma's, afdekkingenproducenten, installateurs en andere zwembadprofessionals. Ieder met eigen expertises en toevoegingen aan het product; zo wordt een kunststof profiel een prachtige zwembadafdekking.